Argentum | Realiseren museum en archiefruimte
12618
single,single-portfolio_page,postid-12618,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,,wpb-js-composer js-comp-ver-4.1.2,vc_responsive

Realiseren museum en archiefruimte

OPDRACHT

 

Het realiseren van een archiefruimte en museum.

 

BIJDRAGE AAN HET PROJECT

 

Een projectleider van Argentum  was verantwoordelijk voor het projectmanagement en  bouwkundige oplevering van een archiefruimte en museum, welke  in een oude kluis zijn gerealiseerd. De industriële uitstraling van het museum komt tot uiting door een gietvloer met betonlook en een open plafond waarbij kabelgoten, sprinklerleidingen en ventilatiekanalen in het zicht zijn afgewerkt. Het project is binnen budget en naar volle tevredenheid opgeleverd.

 

PROJECTRESULTAAT

 

In samenwerking met de interne klant en een museumarchitect is het museum en archiefruimte gerealiseerd. Naast de bouwkundige en klimatologische aanpassingen is onder andere een gecertificeerde sprinkler-, brandmeld-, en ontruiminginstallatie opgeleverd. De historie van de financiële instelling wordt op een innovatieve en interactieve wijze tentoongesteld. In het museum is, naast de vaste collectie, een tijdelijke tentoonstelling ingericht.

 

 

 

Bent u geïnteresseerd en wilt u meer informatie over deze case? Neem dan gerust contact met ons op. Bel met Henriëtte Köhnen via 06 14 79 57 17 of stuur ons een mail via het contactformulier.

Opdrachtgever

Rabobank Nederland

Categorie
Huisvestingsmanagement