Argentum | Facility Management NS
13628
single,single-portfolio_page,postid-13628,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,,wpb-js-composer js-comp-ver-4.1.2,vc_responsive

Facility Management NS

 

OPDRACHT

 

Namens KIEN Facility Management verantwoordelijk voor de rol als projectleider binnen een bouwteam constructie. De opdracht betrof de herhuisvesting van 800 m2 kantooromgeving en verblijf van conducteurs en machinisten voor de Nederlandse Spoorwegen (NS) in Arnhem. Het bouwteam kreeg de verantwoordelijkheid om naar eigen expertise en ervaring een zo prettig mogelijke werkomgeving te realiseren. Het kantoor en het verblijf is ingericht op de eerste etage van het World Trade Center (WTC). In deze nieuw ingerichte etage kwamen verschillende processen bij elkaar ter ondersteuning van het rijdend personeel van de NS. Pauzeruimte, flexibele kantooromgeving, servicebalie, dienstindeling en vergaderruimtes zijn op deze etage gehuisvest.

 

BIJDRAGE AAN HET PROJECT

 

Argentum was de verbindende spil om eindgebruiker, opdrachtgever en leveranciers te verbinden om binnen 3,5 maand te zorgen voor de inrichting van een casco etage naar een volledig ingerichte etage.

De facilitair projectmanager is verantwoordelijk geweest voor de volgende taken:
• klantcontact op alle niveaus;
• financieël eindverantwoordelijk;
• verantwoordelijk voor de bewaking van de planning en realisatie van de opleverdata;
• verantwoordelijk voor het opstellen en uitvoeren van het verhuisplan;
• volledige betrokkenheid van de facilitaire keten (koffie, audio visuele middelen, koud watervoorziening, veiligheid, verhuizing, automatenvoorziening, schoonmaak, beveiliging en verhuurder/beheerder van het WTC;
• overdracht naar het facilitair beheer.

 

RESULTAAT

 

Het resultaat is een volledig opgeleverde etage waarin management, ondersteuning, rijdend personeel en facilitaire ondersteuning op een prettige manier werkzaam kunnen zijn en de huisvesting aansluit op de behoefte in het werk. De manier van samenwerken in het bouwteam in combinatie met het eindresultaat vanuit verantwoordelijkheid en eigenaarschap is door NS als zeer prettig ervaren en zal als projectconstructie vaker terug komen.

Bent u geïnteresseerd en wilt u meer informatie over deze case? Neem dan gerust contact met ons op. Bel met Henriëtte Köhnen via 06 14 79 57 17 of stuur ons een mail via het contactformulier.

Categorie
Facilitair management