Argentum | Facility Management Ziekenhuis
13632
single,single-portfolio_page,postid-13632,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,,wpb-js-composer js-comp-ver-4.1.2,vc_responsive

Facility Management Ziekenhuis

 

OPDRACHT

 

Voor een groot regionaal ziekenhuis zijn we verantwoordelijk geweest voor de coördinatie van alle ondersteunende afdelingen van het ziekenhuis tijdens de aanleg van de brandmeld- en sprinklerinstallatie. Het gehele beddenhuis en diverse poliklinieken zijn in de zomerperiode van 2016 voorzien van een sprinklerinstallatie en de vernieuwing van de gehele brandmeldinstallatie. Tijdens de werkzaamheden moest de desbetreffende etage in de weekenden leeg gemaakt worden en voorbereid worden voor de bouwwerkzaamheden. Gedurende de werkdagen zijn de installaties aangelegd waarna het weekend daarna de etages opnieuw in gebruik konden worden genomen.

 

BIJDRAGE AAN HET PROJECT

 

De bijdrage betrof het zorgen voor interne activiteiten omtrent schoonmaak, huisvesting, telefonie, medische techniek, automatisering en logistiek om de interne klant zo min mogelijk overlast te laten ondervinden van de ingrijpende werkzaamheden.
 
De volgende taken behoorden tot de verantwoordelijkheid:
• klantcontact met zorg management en teamleiders van de verschillende afdelingen;
• wekelijks overleg met het projectteam en de bouw voor de planning van de werkzaamheden;
• coördinatie tijdens de weekenden van de verhuisbeweging;
• verantwoordelijk voor de totaalplanning van alle werkzaamheden.

 

RESULTAAT

 

In een periode van 10 weken zijn afdelingen als Dagbehandeling, Geriatrie, Interne Geneeskunde, Chirurgie, Dialyse en Orthopedie van hun eigen afdeling verhuisd naar een tijdelijke huisvesting en na 5 werkdagen weer terug verhuisd naar hun eigen afdeling welke was voorzien van de benodigde brandbestrijdingsmiddelen.
 

Bent u geïnteresseerd en wilt u meer informatie over deze case? Neem dan gerust contact met ons op. Bel met Henriëtte Köhnen via 06 14 79 57 17 of stuur ons een mail via het contactformulier.

Categorie
Facilitair management