Argentum | Realisatie learning en innovation center
12786
single,single-portfolio_page,postid-12786,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,,wpb-js-composer js-comp-ver-4.1.2,vc_responsive

Realisatie learning en innovation center

OPDRACHT

 

Het realiseren van een nieuwe innovatie- en leeromgeving voor de afdelingen ICT en HR. Het doel van deze nieuwe ruimte is het bevorderen van de creativiteit van medewerkers. Het ontwikkelplein is een stimulerende en bijzonder vormgegeven omgeving, waarin innovatieve pilots staan opgesteld en waar de mogelijkheid wordt geboden om in groepsverband ideeën uit te werken. Daarbij zijn instrumenten aanwezig om inventief gedrag te bevorderen.

 

BIJDRAGE AAN HET PROJECT

 

Een facilitair projectleider van Argentum is verantwoordelijk geweest voor de voorbereiding, advisering, analyse E/W/B werkzaamheden en tevens intermediair naar de beheerorganisatie, de afdeling Vastgoed & Infrastructuur.

 

PROJECTRESULTAAT

 

Een hyper moderne omgeving waar innovatie en leren elkaar ontmoeten. Ontwikkeling staat hier centraal, waarbij met behulp van een binnenhuisarchitect met zorg aandacht is besteed aan een passende inrichting.

 

 

 

Bent u geïnteresseerd en wilt u meer informatie over deze case? Neem dan gerust contact met ons op. Bel met Henriëtte Köhnen via 06 14 79 57 17 of stuur ons een mail via het contactformulier.

Opdrachtgever

Rabobank Nederland

Categorie
Huisvestingsmanagement