Argentum | Realisatie ontmoetingsplein kantoorlocatie Utrecht.
13455
single,single-portfolio_page,postid-13455,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,,wpb-js-composer js-comp-ver-4.1.2,vc_responsive

Realisatie ontmoetingsplein kantoorlocatie Utrecht.

OPDRACHT

 

Begeleiding en coördinatie realisatie ontmoetingsplein kantoorlocatie in Utrecht.

 

BIJDRAGE AAN HET PROJECT

 

In de rol van facilitair projectmanager verantwoordelijk voor de begeleiding en coördinatie van de realisatie van een ontmoetingsplein met vergaderfaciliteiten op basis van een Programma van Eisen en een Functie Accommodatie Analyse. Het ontmoetingsplein is gerealiseerd om het ontmoeten te bevorderen, de verhuurbaarheid van het kantoorpand te vergroten en het multi-tenant gebruik van het kantoorpand beter te faciliteren. Als uitgangspunt voor het project geldt dat er gekozen is voor een minimale locatietijd van 5 jaar.

 

PROJECTRESULTAAT

 

Bij de realisatie is de locatietijd van 5 jaar regelmatig ter tafel gekomen, aangezien de investeringen passend moesten zijn aan de scope van het project. Dit heeft geresulteerd in een projectresultaat, waar met minimale (financiële) middelen een maximaal resultaat is bereikt.

Er is succesvol een nieuw ontmoetingsplein gerealiseerd en overgedragen conform de afgesproken projectbeheersingselementen Geld, Organisatie, Tijd, Informatie, Communicatie en Risico’s (GOTIK-R).

Foto’s zijn gemaakt door Horizonphotoworks en het ontwerp is  van KT71.

 

Bent u geïnteresseerd en wilt u meer informatie over deze case? Neem dan gerust contact met ons op. Bel met Henriëtte Köhnen via 06 14 79 57 17 of stuur ons een mail via het contactformulier.

Opdrachtgever

Vitens

Categorie
Huisvestingsmanagement